Sălajul, gazda întâlnirii regionale Nord-Vest a seniorilor liberali

Seniorii naţional liberali din șase județe ale țării au deschis, în cursul zilei de ieri, lucrările întâlnirii zonale a regiunii de Nord-Vest, programată în perioada 19-21 octombrie, în Sălaj. La eveniment au participat preşedintele OSNL – Victor Paul Dobre, secretarul general OSNL – Marinel Florescu, preşedinţii şi membri din organizaţiile de seniori ale judeţelor Cluj, Bihor, Satu Mare, Maramureş, Bistriţa-Năsăud şi Sălaj.

„Nord-Vestul este o regiune cu care ne mândrim și despre care am vorbit în multe campanii electorale. Există aici o credință mult mai răspândită în ceea ce înseamnă valorile liberale cu care ne mândrim. Anul viitor este un an politic de excepție. Niciodată nu a fost un calendar electoral atât de intens. Dacă socotim și turul doi la prezidențiale, avem cinci rânduri de alegeri naționale. Sunt convins că tot ceea ce vom face anul viitor va fi spre binele Partidului Națion Liberal. Acesta este rolul nostru, să venim cu idei, cu proiecte de lege pentru oamenii acestei țări, să lucrăm cu și pentru români”, a transmis președintele OSNL, Paul Victor Dobre, la deschirerea lucrărilor întâlnirii regionale, ce a debutat la Zalău.

Activitățile seniorilor liberali din NV-ul țării continuă și zilele acestea. La invitația președintei ONSL Sălaj, Livia Chende, delegații organizațiilor vor vizita orașul Șimleu Silvaniei și obiectivele turistice din împrejurimi, inclusiv Casa Memorială „Iuliu Maniu” din Bădăcin.

Biroul de presă al PNL Sălaj

(P)

5 Thoughts to “Sălajul, gazda întâlnirii regionale Nord-Vest a seniorilor liberali”

  1. […] Seniorii naţional liberali din șase județe ale țării au deschis, în cursul zilei de ieri, lucrările întâlnirii zonale a regiunii de Nord-Vest, programată în perioada 19-21 octombrie, în Sălaj. La eveniment au participat preşedintele OSNL – Victor Paul Dobre, secretarul general OSNL – Marinel Florescu, preşedinţii şi membri din organizaţiile de seniori ale judeţelor Cluj, Bihor, Satu Mare, Maramureş, Bistriţa-Năsăud şi Sălaj. „Nord-Vestul este o regiune cu care ne mândrim și despre care am vorbit în multe campanii electorale. Există aici o credință mult mai răspândită în ceea ce înseamnă… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Adevărații liberali, tineri sau „seniori”, sînt în pămînt. Ăștia arată a activiști pcr, reciclați în pesediști. Da’ șefu lor, Ciolacu, nu vine?

  3. Noi nu uităm

    Pensionaru român este jefuit de viermii cu pensii speciale, să nu uităm că pensiile speciale au fost introduse de albinosu liberal Stoica, la magistrați

  4. Adi

    Câți dintre”liberalii” ăștia au afaceri private?Fără a avea statul că partener.Pentru că mie mi se pare penibil,a te pretinde liberal,când tu ești angajat al statului !!!

  5. Anonim

    Auzi la el grangurul cu 10 000 euro lunar: tot ce vom face anul viitor va fi spre binele Partidului Național Liberal. Nimic despre binele 😄 pensionarilor de rând. Iar niște seniori spălați pe creer , împreună cu pretinși reprezentanți ai lor, stau cu limba în gură, mulțumiți că primesc o masă de la cei pe care îi doare-n cur de viața pensionarilor,

Leave a Comment